Vragen?

Heb je vragen of kom je ergens niet uit? Geen probleem! Stuur ons een email via info@herculeshorsetraining.com of gebruik hieronder het contactformulier. 

Veel gestelde vragen

Grote kans dat het aan de snelheid van de internetverbinding ligt. Sluit zoveel mogelijk programma’s en andere internetpagina’s af. Eventueel kun je rechts onderin de video op het tandwieltje klikken om de kwaliteit van de video te verlagen. Hij zal dan sneller laden. 

Nee dat is niet mogelijk. Ze zijn enkel in deze beveiligde omgeving te bekijken. 

Dit ligt aan de type training. Bij Fit in het Zadel heb je onbeperkte toegang zolang dat de training bestaat. Wij kunnen natuurlijk een levenslange toegang niet garanderen, maar vanaf aanschafdatum heb je minimaal 3 jaar toegang. Ruiters in Beweging en Zonder Spanning te Paard zijn een jaar toegankelijk. 

Het delen van je account is niet toegestaan. Dit staat beschreven in de algemene voorwaarden en je bent hiermee akkoord gegaan bij aanschaf van de training. 

Bovendien kun je maar maximaal op een aantal apparaten per dag inloggen. Mocht je hier overheen gaan, dan wordt je account geblokkeerd.